středa 7. října 2015

Trendy v líčení pro podzim 2015 podle Nikki

Začal podzim a já si pro vás připravila pár barevných kreací, o kterých si myslím, že budou letošní podzim frčet. Jedná se o líčení očí a doufám, že se vám článek bude líbit.


Stará dobrá klasika
Klasická linka nikdy nevyšla z módy a s ní určitě nebudete out. Každý zná starou dobrou černou linku, ale co zkusit i jiné barvy jako hnědou, tmavě modrou? A myslím, že i červená vypadá na očích zajímavě.

Pokud už vás nudí klasika můžete zkusit tuhle verzi. Gelovými linkami si nakreslíte zobáček a pak černým stínem vystínujete oční víčko. Linka pak začne vypadat úplně jinak.



Výrazná spodní linka
Nejen vrchní, ale i spodní linky jsou super! Hlavně ty barevné! Zelená, červená i tmavě fialová vypadají super.




Kouřovky ještě nikdy nezklamaly
Kouřovky se pořád nosí! A to už ne jenom na večer. Navíc černá se hodí ke všemu a je prakticky nenahraditelná. Kouřové líčení dělá oči menší a na pohled tvrdší. Takže opatrně.



Bronzová je barva podzimu
Bronzová se nosí každý podzim. Je to hlavně i tím, že připomíná zapadající slunce v chladnějším počasí. Pokud chcete trochu oči zjemnit vsaďte na zemité tóny.


Studené barvy
Věřte nebo ne i studené barvy letos budou in. Fialová na očích vypadá úžasně.A to nejenom fialová, ale i růžová s kombinací s černými kouřovými linkami.


Mezi studené barvy patří samozřejmě i modrá. A tmavé tóny obzvlášť.




Teplé tóny připomínající napadané listí
Už několikrát jste si řekli, že červená na očích vypadá blbě? Vůbec ne! Je to krásná teplá barva a s kombinací s jinými teplými tóny vypadá božsky!



Snad jste nalezli inspiraci a pokud chcete, velmi by mě potěšil komentář s vašim názorem. :)




2 komentáře: